Isporuka

Rok Isporuke

Pošiljke Nakon poručivanja, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a. Period isporuke porudžbine je 2-4 radna dana. Porudžbine poslate petkom i vikendom biće dostavljene naredne nedelje. Sve porudžbine se šalju kurirskom službom PostExpress. Za više detalja posetite njihov sajt (http://www.postexpress.rs/)

Pošiljke koje iz bilo kog razloga nisu uručene čuvaju se 5 (pet) radnih dana ako glase za primaoca koji se nalazi na užem dostavnom području, odnosno 10 (deset) dana ako glase za primaoca koji se nalazi na širem i najširem dostavnom području, ne računajući dan pokušaja dostave. U slučaju da se pošiljka ne može uručiti pošiljaocu pošiljka se smatra neisporučivom.

Preuzimanje pošiljke

Pošiljka stiže na adresu u periodu od 8-17h. Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća u prostorije kompanije Run & Go d.o.o.

Cena isporuke

Cena isporuke se računa po zvaničnom cenovniku kurirske službe PostExpress. Za porudžbine veće od 10.000,00RSD, uplatom na račun ostvarujete pravo na besplatne troškove isporuke.